Skip to content

Veelgestelde vragen

Van eenvoudige 1-page webpagina’s tot websites met meerdere pagina’s. 

Bij voorkeur wel want dan hosten wij dat bij Combell. Daar zijn wij reseller van verschillende diensten en kunnen daardoor goedkoop maar vooral ook goede en betrouwbare diensten leveren. Ter indicatie: een domeinnaam (.nl) incl. hosting en 10 e-mailadressen kost € 14,95 per maand (excl BTW). Ja, er zijn goedkopere partijen maar wij vinden de prijs/kwaliteit verhouding van Combell doorslaggevend.

Jazeker! En bewaren die ook enkele maanden, zodat je altijd terug kan naar een eerdere versie.

Wij ontwikkelen onze websites in WordPress + aangekochte thema’s/plugins die we inrichten om zoveel mogelijk aan jouw wensen te voldoen.

Omdat wij een scherpe prijs en een hoge kwaliteit heel belangrijk vinden zal het enkele weken duren voordat jouw website klaar is. Haastige spoed is zelden goed!

Wij sturen je vooraf een gedetailleerde aanpak in de vorm van een offerte. Een website van € 1.000,- of lager wordt in 1 keer vooraf gefactureerd en achteraf op nacalculatie worden overeengekomen uren voor meerwerk in rekening gebracht.

Voor een website van meer dan € 1.000,-: Na ondertekening sturen wij een factuur ter hoogte van 50% van het geoffreerde bedrag. Na ontvangst van de betaling starten wij de bouw van de nieuwe website. Nadat alle pagina’s zijn gemaakt en de basiscontent is toegevoegd krijg je toegang tot de website in aanbouw (die alleen voor jou en ons zichtbaar is). Na jouw akkoord op de structuur, sturen wij een factuur van 25% van het geoffreerde bedrag. Na live-gang van de website sturen wij een restfactuur op basis van de daadwerkelijke kosten inclusief overeengekomen uren voor meerwerk.

Standaard hanteren wij 14 dagen na de factuurdatum. Voor een aantal diensten is vooruit betaling verplicht voordat wij met de werkzaamheden starten.

Jazeker! Wij hebben tientallen logo’s en beeldmerken ontworpen. Ook beschikken wij over licenties bij fotostock leveranciers waardoor we goede, originele en goedkope afbeeldingen/iconen kunnen aanschaffen. Het is zelfs mogelijk dat we meteen een visitekaartje ontwerpen in jouw nieuwe huisstijl.