In deze boeiende masterclass krijgt u de kans om de groeiende impact van Kunstmatige Intelligentie (AI) in de zakelijke wereld te verkennen, met speciale nadruk op ChatGPT, een van de meest geavanceerde AI-modellen voor taalverwerking. Deze masterclass wordt gegeven door Vincent Smit, een expert in het gebruik van AI in de zakelijke sector, gericht op het MKB in Noord-Holland.

Wat ga je leren

Introductie en impact van AI: We beginnen met een introductie van Vincent Smit en een overzicht van de huidige uitdagingen in jouw werk. We zullen bespreken wat je nodig hebt om succesvol te zijn met AI en de verschillen tussen Google en ChatGPT. We zullen ook ingaan op de impact van AI op content generatie, vertalingen en repeterende werkzaamheden. Uiteraard zie je hoe je ChatGPT kunt gebruiken via openai.com, inclusief de ChatGPT Playground en hoe je afbeeldingen genereerd door een simpele tekstuele opdracht te geven.

Omdat de vertaalslag wordt gemaakt voor jouw organisatie, vraagstukken en uitdagingen, staat hieronder slechts een opsomming van mogelijkheden:

  • AI voor marketing/sales: We gaan dieper in op hoe je AI kunt inzetten in jouw marketing- en verkoopstrategieën. Dit omvat de inzet van sales modellen zoals SPEND, VOCATIO, AIDA en SPIN (of een model dat u zelf gebruikt), suggesties voor A/B testen en het genereren van teksten op basis van steekwoorden, productteksten en meer.
  • AI voor support: AI kun je ook gebruiken voor jouw support/serviceafdeling, zoals het analyseren van zoekopdrachten, het maken van FAQ-teksten, het genereren van automatische antwoorden en het gebruik van een abbreviation tool.
  • AI voor directie/management: We laten zien hoe je AI kunt gebruiken voor het maken van instructies en bijvoorbeeld het maken van een voorstel voor een persoonlijk ontwikkelplan of een actieplan. Welke hoge prioriteiten staan er op jouw todo list?

Deze masterclass is speciaal ontworpen voor het MKB in Noord-Holland. Of je nu een ondernemer bent die op zoek is naar manieren om AI te integreren in jouw bedrijfsprocessen, of een professional die de technische aspecten van AI en ChatGPT wilt begrijpen, deze masterclass biedt dat allemaal.

Over de trainer


Vincent Smit is een expert in het gebruik van AI in de zakelijke sector. Met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en een passie voor het helpen van bedrijven om AI effectief te integreren, brengt hij een schat aan kennis en inzichten naar deze masterclass. Vincent’s unieke benadering omvat het komen met inzichten die niet voor de hand liggen, maar direct bijdragen aan het resultaat van een bedrijf. Hij is gespecialiseerd in het helpen van bedrijven om zaken te vinden wat ze (nog) niet zochten, maar wel nodig hebben, en maakt zeer snel en doeltreffend de vertaalslagen naar nieuwe of andere procedures en methoden.

Wat levert de Masterclass op?

Na afloop van de masterclass ben je in staat om ChatGPT efficiënt in te zetten voor jouw bedrijf en door de nieuwe inzicht de vele mogelijkheden van AI ontdekken én inzetten.

De benodigde investering

Voor de voorbereiding en de ca. 1,5 uur durende masterclass via Zoom, Teams of live bij jou op kantoor wordt een dagdeeltarief van € 1.750,- excl 21% BTW gehanteerd. Na de Masterclass krijg je toegang tot een overzicht met voorbeeld prompts en video’s met toelichting.

Wanneer wil je de Masterclass plannen?