Skip to content
Mijn ‘hersenen’ even lenen? Dat kan!

Pick My Brain

Een baanbrekend idee.

Als ondernemer heb ik zelf ervaren dat je met het juiste inzicht meer en sneller iets bereikt dan er alleen over te blijven dromen. Het toverwoord daarbij is: doen. Maar dan wel datgene waarvan het aannemelijk is dat het kan werken.

Al jaren help ik andere ondernemers en ondernemende professionals om zakelijk succesvoller te worden. Inmiddels weet ik wat slim is, wat minder handig is, welke tactieken werken, wie je waarvoor moet hebben, hoe je gekocht kan worden door je toekomstige klanten, hoe je het initiatief verlegt en welke (social media) platformen, tools of apps je nodig hebt.

In een eerste sessie van 2 uur geef ik je alles wat ik weet, alle inzichten die ik heb, mijn mening over jouw fantastische plannen en help ik je verder om nog succesvoller te worden. Ik reken daarvoor een vast bedrag van € 300,- (excl BTW en reiskosten a € 0,39 per km) en achteraf ontvang je een overzicht met acties. DISCLAIMER: je gaat waarschijnlijk ook varianten van jouw idee van mij horen en die krijg je ook onvoorwaardelijk in je schoot geworpen.

Heb je mij daarna nog langer nodig? Dan kan ik je op consultancybasis helpen a € 125,- per uur over bijvoorbeeld één van de volgende aandachtsgebieden:

Feedback

op jouw businessplan

Onderzoek opzetten

naar de haalbaarheid van jouw idee

Meedenken

over een businessmodel

Pilot inrichten

om de ‘klantbehoefte naar conversie’ te testen

Uitwerken

van een concept

Selecteren van de juiste leverancier

want je wil de juiste partij voor de juiste prijs/kwaliteit