Training: Nieuwe klanten vinden en aantrekken via social media

Waar gaan we het over hebben?

Ik ga je in 4 uur tijd leren om LinkedIn en Twitter zakelijk in te zetten om jouw doelgroep te vinden, te omsingelen, te (laten) benaderen en een stuk zichtbaarder te worden in jouw netwerk. Maar ik laat je ook specifieke tools zien om te monitoren, analyseren, content te distribueren, bereik te vergroten en meer. Doel hierbij is nieuwe klanten aan te trekken. Sommige noemen dit dan Social Selling.

Waarom ik dit kan?

Sinds 2008 heb ik als ondernemer duizenden mensen getraind en daarna heb ik honderden bedrijven geadviseerd om social media in te zetten om een flinke impact te creëren op hun:

  • vindbaarheid (Google nu maar eens op LinkedIn Twitter Expert)
  • bereikbaarheid (zodat prospects ook echt klant kunnen worden)
  • betrouwbaarheid (want anders wil niemand klant worden)
  • deelbaarheid (zodat anderen jou gaan helpen promoten)
  • zichtbaarheid (zonder irritant te worden!)

Uiteraard kan ik je vertellen wat je moet doen. Maar het zelf ook echt doen is natuurlijk essentieel! Daarom geef ik praktijktrainingen waarbij je jouw laptop meeneemt en meteen alles wat ik je leer doorvoer. Zodat je de dag erna nog een beetje huiswerk hebt en daarna een checklist hebt wat je dagelijks, wekelijks en/of maandelijks kunt doen. Want van mij moet je niks. Ik reik je de mogelijkheden aan en jij bepaalt zelf wat bij jou past want dát maakt jouw authentiek! Daarom laat ik ook maar maximaal 15 personen per sessie toe en vanaf 5 personen laat ik het doorgaan.

Open training, wat betekent dat dan?

Ik heb 5 locaties in Nederland waar ik deze open training verzorg. Deelnemers zijn veelal zelfstandig ondernemers, communicatie- of marketingprofessional of deels verantwoordelijk voor social media. Dus je houdt er ook nog eens een interessant netwerk aan over.

Je kunt je nu alleen aanmelden voor:

  • Amsterdam – 10 juli 2018 – 10.00 tot 15.00 (incl lunch en buiten de files om)

Hoe lang duurt de training?

Vooraf de training ontvang je een voorbereidingsopdracht en ik verwacht dat je deze ook zorgvuldig uitvoert om tijdens de training geen tijd te verliezen. De training zelf duurt 4 uur (incl koffie/thee breaks).

Wat is de investering voor deze training?

Voor € 295,- (ex. BTW) krijg je van mij de kennis, inzichten en tactieken die ik sinds 2008 heb opgedaan en waarmee je echt het verschil kunt maken.

Het is ook mogelijk om binnen een organisatie deze training te verzorgen. Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden!

Bewaren

Meld je direct aan!