ConceptStormCenter-header

Waarom uitbesteden van Social Media slim is? Wij doen het sneller, beter en goedkoper!

Samen met Reinoud Bliek van Linkin Business (ondernemend marketing bureau met aanvullende expertise en netwerken) hebben we in maart 2015 een nieuw concept in de markt gezet. Daarmee ondersteunen we kleine organisaties om de vooral handmatige en repeterende activiteiten uit te besteden aan het team van Kickstart Your Social Media! In zeer korte tijd hebben wij meer 140 social media accounts in beheer op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google Plus, YouTube, Pinterest en Instagram.

Omdat de meeste bedrijven social media accounts wel hebben aangemaakt maar niet op de juiste manier inzetten hebben wij zoiets van: “geef maar aan ons want dan wordt het wel goed opgepakt!”. Nu heeft iemand in de organisatie van deze bedrijven de social media uitvoering erbij gekregen. Of, nog erger, gaan ze zoiets belangrijks uitbesteden aan een stagiair. Iemand er voor aannemen is niet nodig want het is geen fulltime job. Ook niet een parttime job want het is niet 2 of 3 dagen in de week maar juist iedere dag een tiental minuten.

Laat dat dus maar ons over!

Door de zeer ruime ervaring bij honderden opdrachtgevers en de duizenden getrainde professionals/ondernemers weet ik inmiddels wel wat werkt en wat niet werkt. Door de samenwerking met Linkin Business beschikken we over slagkracht in de vorm van jonge, slimme talenten en veelal moeders met schoolgaande kinderen. Het mega platgeslagen proces voorkomt fouten en maakt dat wij het sneller, beter en goedkoper kunnen.

Hoe te beginnen?

1. We starten met een APK beurt (social media scan) en een Kickstartsessie (strategiebepaling) voor een vaste lage prijs

2. Daarna zorgen wij er voor dat de social media accounts en tools perfect zijn ingericht voor een zeer concurrerende prijs. Wij noemen dat Rijklaar Maken

3. En dan wordt het pas leuk: dan gaan we Rijden! Wij nemen zo’n 80% van alle social media activiteiten weg. Deze zijn nogal repeterend van karakter (bereik vergroten bijvoorbeeld). Dit handwerk nemen wij graag over zodat onze opdrachtgevers zich kunnen richten op hun business en klanten. Komt er een mention binnen? Dat checken wij dagelijks en geven in de meeste gevallen ook antwoord.

4. Kan het nog leuker? Ja hoor, we kunnen ook nog eens gaan Racen! We ondersteunen dan bij het creëren van content, denken mee bij campagnes en voeren deze ook uit,  zijn mega attent naar klanten en wij kunnen zelfs op zoek gaan naar de toekomstige klanten!

5. Eerst beginnen met een losse campagne? Dat kan ook! Organiseer je een event en wil je dat wij de doelgroep omsingelen en met hen in gesprek treden? Wij hebben zeer veel ervaring met het verleggen van het initiatief.

kickstartyoursocialmedia-omslagfoto

Wat het kost?

Het daadwerkelijk uitvoeren van het ‘Rijden’ voeren wij uit voor, houd je vast, slechts € 35,- per uur. Wil je minder dan 12 uur per maand besteden aan social media? Begin er dan alsjeblieft niet aan!

versnellingen

Wil je meer weten, bekijk dan zeker www.kickstartyoursocialmedia.nl.