Boost-Your-Investment-header

StartUps hebben aandacht nodig – veel aandacht

Ik zie het dagelijks. Ondernemers die vol enthousiasme een StartUp in de markt (willen) zetten. Maar nog even vergeten waren om een Twitter-account aan te maken, geen contacten leggen met hun toekomstige klanten en de juiste influencers niet betrekken om een groot bereik te krijgen. Iedereen moet toch weten hoe fantastisch jouw startup is?

Daar kom ik in beeld. Na een kosteloze assessment/intake weet ik precies welke kansen je laat liggen, hoe je het bereik van jouw boodschap significant kunt vergroten en hoe je meer traffic zal realiseren naar de website. Aan de hand van mijn voorstel zal ik werken aan jouw gewenste resultaat. Afrekenen kan op urenbasis (voor advies, implementatie, campagnes), op resultaatafrekening (% van uurtarief met succesfees bij slagen en overtreffen van de verwachtingen) of zelfs door een aandeel in jouw StartUp te accepteren. Benieuwd in welke investeringsfase ik je waarmee kan helpen? Lees dan hier mijn blog.