Pick My Brain

Graag niet letterlijk nemen dat je mijn hersenen kunt lenen. Maar het is wel een dienst die ik heel graag uitvoer! Een klein stukje over de achtergrond van Pick My Brain.
In het verleden werd ik al heel vaak uitgenodigd om ‘even te brainstormen’ met een bijbehorend kopje koffie. Ondanks dat het heel leuk is om met anderen mee te denken en hen verder te helpen, kost het simpelweg te veel tijd voor mij. Ik bied daarom al enkele jaren Pick My Brain sessies aan!

In deze sessie van 2 uur ga ik naast de ondernemer/professional zitten om samen naar een concept, idee, businessplan, marktaanpak, leadgeneratie, doelgroep, etc te kijken. Heel vaak kijk ik er door mijn ervaring en opgedane inzichten net even anders naar hun aanpak. Deze ‘twist’ is mijn x-factor. Ik denk heel vaak: “Geweldig idee, maar als je het nou net eens anders zou doen…!”.

Soms komt het zover dat ik kan ‘instappen’ om op basis van een aandeel of resultaatafspraak mee te werken om een ‘gouden idee’ ook uit te werken. Binnenkort start ik met Concept Storm. Een soort van Pick My Brain maar dan op maandelijkse basis met een groep ‘Doeners met creatieve ideeën’.

Loop jij ook al jaren rond met een geniaal idee of concept? Daar help ik je dus graag mee op weg via Pick My Brain!

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.