Het tegenovergestelde van Google

Sinds maart 2015 ben ik betrokken bij Kickstart Your Social Media om bedrijven te helpen met het uitvoeren van hun activiteiten in de social media.

Vanaf 2008 heb ik  duizenden mensen getraind bij honderden bedrijven om social media effectief in te zetten. In de meeste gevallen zag ik dat zij dat na een maand of 6 niet meer volhielden en geen of onvoldoende aandacht meer gaven aan hun accounts. Deze vallen dan stil, vragen worden niet beantwoord, klanten worden niet meer op de hoogte gehouden en prospects worden niet meer verleid om met hen zaken te gaan doen. Gemiste kans natuurlijk! Vandaar dat wij daar de noodzaak zagen om met ons bedrijf de vooral handmatige en repeterende werkzaamheden weg te nemen. En met succes dus!

Voor uiteenlopende bedrijven voeren onze mensen iedere dag werkzaamheden uit zodat zij er zeker van zijn dat het gebeurt. Wij doen dat ook sneller, slimmer en een stuk goedkoper dan als zij dat zelf zouden moeten doen. Social Media uitbesteden is dus een blijvertje!

De belangrijkste toegevoegde waarde die wij kunnen leveren zijn de zogenaamde pre-sales activiteiten. Wij gaan dan het gesprek aan met de doelgroep van onze klant, terwijl de doelgroep nog niet eens doorheeft dat zij de doelgroep zijn. Zo helpen wij een grote telecomprovider om bedrijven op industriegebieden te vertellen dat er al glasvezel ligt en zij dat dus niet zelf hoeven te regelen in een collectief(!). Maar ook een partij die  de hoeveelheid afval met 80% kan verlagen door simpelweg hun systeem te gebruiken. In alle gevallen kun je het de doelgroep van onze klanten ook niet kwalijk nemen dat zij dit nog niet wisten.  Daarom komen wij dat toch gewoon vertellen?!

Eigenlijk doen wij precies het tegenovergestelde van google. Wij maken onze klanten zichtbaar voor de doelgroep die Google nog niet gebruikt! Je kunt natuurlijk ook wachten totdat je een ons weegt en jouw doelgroep wel beseft dat jij bestaat en naar jou op zoek gaat via Google… En vervolgens duizenden hits moet gaan verwerken. Wij denken dat je daar gewoon niet op moet wachten. Jij bent aan zet!

Wij noemen deze vorm hyperactieve webcare en wil je daar mee over weten? Stuur dan gerust even een berichtje via het contactformulier.

Tags: , , , ,
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.