Blijf op de hoogte! Meld je aan voor de WhatsApp-Alert

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het zakelijk inzetten van social media, nieuwe blogs, aanbiedingen of andere interessante ontwikkelingen? Dan kan dat nu ook via een Promote Your Network (PYN) WhatsApp Alert!

Voeg 06-81958459 toe aan jouw contactpersonen (onder bijvoorbeeld “PYN Alert”) en stuur vervolgens PYN ON in een WhatsApp-bericht naar dat nummer. Afmelden gaat heel eenvoudig door PYN OFF in een WhatsApp-bericht naar dit nummer te sturen en daarna ons als contactpersoon te verwijderen.

Wij plaatsen je op een verzendlijst zonder dat anderen jouw nummer zien. Het is dus geen Whatsapp Groep waarbij je berichten van anderen kunt zien. Alleen tijdens kantooruren verzenden wij updates en nooit meer dan 1x per dag. Natuurlijk kun je vragen stellen en wij zijn wederom de enige die dat kunnen lezen.

Aanmelden doe je dus zo:

whatsapp alert pyn

 

Tags: , ,
2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.