Plague – The Network gaat groot worden

Wat een sensationeel vernieuwende aanpak kent Plague The Network. Een nieuw social media platform waarop het niet meer draait om connecties.

Je schrijft korte berichten evt. voorzien van een foto, video of link en deze worden getoond aan de mensen in jouw omgeving. Swipen zij het bericht in hun App omhoog dan zetten zij het bericht door en het verspreidt zich zo als een virus de hele wereld over.

screenshot 01

Swipe je echter naar beneden (omdat je het niks vindt) dan kan het ‘virus’ ook gestopt worden. De echte verhalen komen zo pas echt naar boven drijven!

screenshot 02

Beschikbaar voor Google Play en Apple en nog heel summier te vinden op andere social media zoals Facebook. Dit is nieuw maar zal naar mijn verwachtingen heel groot worden!

Als je berichten deelt ben je dus afhankelijk wat anderen daar van vinden. Een berichtje van mij over Serious Request met een video ging redelijk de wereld over met een bereik van 1326 mensen:

Foto 29-12-14 17 11 22 Foto 29-12-14 17 11 18

3 replies
  1. Jan-Jaap says:

    Eens. Icm Thunderclap verdubbel je het bereik als je het slim aanpakt. 1 en 1 wordt dan 6. Dus niet meer in 6 stappen de wereld over, maar in 3. Of 1. Ik proef potentieel. Koffie, Vincent?

    Beantwoorden

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.