Kaartje leggen?

Door vele jaren ervaring weet ik als geen ander dat de meeste van mijn uiteindelijke klanten vooraf nog niet wisten wat zij met social media hadden kunnen bereiken.

Het start vaak met de wens om een LinkedIn training te volgen maar na enkele vragen van mij blijkt dat er een totaal andere behoefte aan ten grondslag ligt. Het ontbreekt vaak aan een social media strategie en uitgedachte tactieken voordat er uberhaupt begonnen kan worden met een platformkeuze, profieloptimalisatie, bereik vergroten en zichtbaar te worden (zonder irritant te zijn!).

Daarom heb ik een kaartspel ontworpen waarmee je na 55 vragen over LinkedIn, Twitter, Facebook, jouw website en de content die jij deelt, aanleiding geven om nader te onderzoeken wat je kunt bereiken met social media.

Dus wil je snel weten of je kansen laat liggen of niet zo slimme fouten maakt?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een Social Media Check (bij mij op kantoor in Alkmaar!). Geregeld organiseer ik inloopdagen voor de vele geïnteresseerden want na 15 minuten ga je naar huis met 3 foto’s met punten die je direct kunt negeren, uitzoeken en op kunt pakken!

Tags: , , ,
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.